3.5.2021 vložené prezentace do technologie a potravin, úkoly
Upozorňuji, že každý úkol budu hodnoti i přepsání do sešitu. Nesplnění úkolu bude vnímáno jako neomluvená absence při distanční výuce.
Technologie– Přepište si prezentace úečení a smažení drůbeže, úprava drůbežích drůbků do seštitu technologie - vyfoťte a pošlete mi jke kontrole do 16.5.2021
Vypracujte tři přiložené pracovní listy dle jednotlivých prezentací, vyfoťte a pošlete mi do 16.5.2021
Podívejte se na přiložená videa
Přepište si prezentace - charakteristika drůbeže, rozdělení, předběžná úprava, vaření a zadělávání a dušení drůbeže- do sešitu technologie - vyfoťte a pošlete mi do 2.5.2021
Vpracujte přiložení čtyři pracovní listy dle jednotlivých prezentací - vyfoťte a pošlete mi do 2.5.2021
podívejte se na přiložená videa
Vypracuj pracovní list na dušení ryb dle informací v prezentaci v předchozím týdnu na dušené ryby -vyfoť a pošli mi do 18.4.2021
Přepiš si prezentace na pečení a smažení ryb - vyfoť a pošli mi do 18.4.2021
Vypracuj pracovní listy na pečení a smažení ryb -vyfoť a pošli mi do 18.4.2021
Podívej se na přiložená videa.
Přepište si prezentace význam ryb, rozdělení, vaření a dušení ryb do sešitu technologie - vyfoťte a pošlete mi do 4.4.2021
Vypracujte přiložené pracovní listy, vyfoťete a pošlete do 4.4.2021
Podívejte se na přiložené videa
Přepište si prezentaci smažení vepřového masa do sešitu technologie, vyfoťte a pošlete mi, stejně tak vypracujte přiložený pracovní list, vyfoťte a pošlete mi do 21.3.2021
Přepište si prezentaci vepřové hody do sešitu technologie, vyfoťte a pošlete mi, stejně tak vypracujte přiložený pracovní list, vyfoťte a pošlete mi do 21.3.2021
Podívejte se na přiložené videa.
Přepište si do sešitu technologie všech 11 technologický postupů, kde jde převážně o dušené a pečené pokrmy z vepřového masa, prostudujte si a na základě získaných informací vyplňte přiložený pracovní list. vyfoťte a pošlete do 7.3.2021
Přepište si prezentace charakteristika vepřového masa, dušení a pečení vepřového masa do sešitu technologie, vyfoťte a pošlete mi do 7.2.2021
Potraviny - Podívejte se na videa o mletém mase, zvěřině a zajíci, králíci :-)
Do potravin se tentokrát podívejte jen na videa (v technologii máte více pracovních listu ) - téma je podobné jako v technologii - více z potravinářského hlediska - obsah živin, charakteristika drůbeže a ryb.
Přepiš si prezentaci charakteristika a dělení drůbeže do sešitu potravin - vyfoť a pošli mi do 18.4.2021
Vypracuj přiložený pracovní list na drůbež - vyfoť a pošli mi do 18.4.2021
Podívej se na přiložená videa
Vypracuj otázky a úkoly z učebnice potravina na str. 76, vyfoť a pošli mi do 4.4.2021
Prostuduj prezentaci
podívej se na přiložené videa
Přepište si obě prezentace na masné výrobky do sešitu potravin, vypracujte otázky v závěru prezentací, vše mi vyfoťte a pošlete do 21.3.2021
Podívejte se na přiložené video.
Přepište si prezentaci na skopové maso do sešitu potravin, vyfoťete a pošlete mi do 7.3.2021. Vypracujte otázky a úkoly ze str.68 do sešitu potravin, vyfoťte a pošlete do 7.3.2021
Podívejte se na přiložené video.
Přepište si všechen text k vepřovému masu ze stran 63 (dole),64 učebnice potravin do sešitu potravin, překreslete si i mapku vepřového. Na straně 65 učebnice potravin si opište nadpis "vepřové sádlo, slanina a droby" vypište si tučné výrazy druhy syrového sádla, opište si škvaření sádla a vypište tučně označené slova a druhy slaniny a vepřové droby. Vyfoťte a pošlete mi do 7.2.2021
Vypracujte otázky a úkoly do potravin na straně 65 učebnice potravin. Vyfoťte a pošlete mi do 7.2.2021
Přepište si všechen text k telecímu masu ze stran 62,63 učebnice potravin do sešitu potravin, překreslete si i mapku telecího. Vyfoťte a pošlete mi do 24.1.2021
Vypracujte otázky a úkoly do potravin na straně 63 učebnice potravin. Vyfoťte a pošlete mi do 24.1.2021
22.11.2020 Přepište si do sešitu Charakteristiku, dělení a použití hovězího masa ze str. 60,61 učebnice potravin. Překreslete si mapku s popisem hovězího. Vyfoťete a pošlete mi do 30.11.2020
4.11. máte vložené dvě prezentace na téma jatečné maso - přepište si text do sešitu potravin, vyfoťtet a do 15.11.2020 mi pošlete.
podívejte se na videa
tuky - přepište si text z prezentace do sešitu. Pracovní list mi pošlete vyplněný do 1.11.2020 Podívejte se na videa.
Zařízení závodů - dle instrukcí pana učitele Hajduka - Zařízení pro úpravu tepelného zpracování potravin a Zarizeni pro uchovani pokrmu za teplav II cast Máte vložené dvě prezentace - přepiště si je do sešitu ZZ, prostudujte.
Vypracované pracovní listy ze TCH a Po mi posílejte na mailovou adresu:
KatkaStribna@seznam.cz, nebo katerina.stribna@ouhlucin.cz
Nebo na messenger: Katka Stribna, popř. WhatsApp
Listy si buď stáhněte, vyplňte, uložte a pošlete zpět. Popřípadě, přepište do sešitu, odpovězte písemně, vyfoťte a pošlete přes messenger, nebo vytiskněte a vyplňte, pošlete..záleží na vás.
Všeobecně vzdělávací předměty M, JČ, Ov dle instrukcí příslušného učitele.
Mějte se hezky a dávejte na sebe pozor :-)
Stříbná, třídní
23.1.2021 Dobrý den, v rámci distanční výuky a potřeby známky na pololetí mi napište a odešlete malou písemku.Napište jaké druhy skladů znáte (podívejte se do předmětu zařízení závodů), na co se používají a kolik musí mít stupňů C.Odpovědi najdete v prezentaci v předcházejících týdnech, popřípadě v učebnici zařízení závodů str.53-55
pošlete mi na mail: georg.haiduk@ouhlucin.cz nebo Georg.Haiduk@seznam.cz do 26.1.2021 Děkuji Haiduk